Szolgáltatások

Frizura minden szinten...

Fodrászat, ahol személyes frizuratervezés, hétköznapokra is igényes rövid, és hosszú hajak készülnek, személyre szabott hajvágással, professzionális hajfestés technikák alkalmazásával! Esküvői-, alkalmi frizurák készítése a Szalonban, illetve, a rendezvények helyszínén -násznép számára is, ingyenes konzultáció a Szalonban alkalmi frizurák esetében! Hajhosszabbítás.

Frizurakészítés

Precíziós, és „free hand” hajvágási technikákkal, Férfiak, illetve Hölgyek, Fiúk, és Lányok számára!

Professzionális festés, és melírtechnikák alkalmazásával, például pár érdekeség:

Balayage

Olyan festés technika, ami tökéletes azoknak az elfoglalt nőknek, akik nem akarnak hetente fodrászhoz járni, de mégis valami extra festésre, változásra vágynak. Ez a technika egy tökéletes átmenetet képez a hajban, a tőhöz képest a hajvégek a legvilágosabbak es a köztes részek az átmenetet adják, amivel egy gyönyörű és változatos hajszint lehet elérni. Bármire is vágysz, hamvas vagy akár meleg árnyalattal képzeled el, a szín bármilyen lehet. Ezt veled konzultáljuk meg, mi az elképzelésed? Mit szeretnél? Az, hogy mi lesz a végeredmény csak is rajtad múlik. Mire vágysz!?

Ombre

Ha valami erősebb kontrasztra vágysz, mint a balayage akkor ez a te tökéletes választásod.
Az ombre nagyon hasonlít a balayage világához, mindössze annyi a különbség, hogy nagyobb a kontraszt a tő es a hajvégek színmélysége közt.

Kontouring

Ez a technika egy szuper technika, gondolj csak Sarah Jessica Parkerre, mennyire csodásan áll neki a kontúrjában az a két világos tincs. Nagyon fel tudja dobni a hajadat a kontúr festés a szürke hétköznapokban.

Fodrászat, esküvői kontyok, alkalmi frizurák…

A Deák tértől egy percre található Gábor Szalon fő szolgáltatása a fodrászat. Gábor István fodrász mester már majd’ húsz éves gyakorlattal nem csak a szokványos igények kielégítését vállalja, hanem különleges és alkalmi frizurák elkészítését is.
Esküvői kontyok, különleges fonások (pl. afrofonás) és hajszobrászati műremekek tehetik szebbé az élet fontos eseményeit.

A csapat szalonmunkákon /igényes hajvágásokon, különböző festés,- melírtechnikák, stb./ kívül, fotózásokra, média-megjelenésekre is végez munkát.

Fotózások, Rendezvények

  • Frizurakészítés, Sminkelés (rendezvények helyszínén is)
  • A csapat rendezvényekre is vállal munkát, kiszállással is!

Árainkról személyesen vagy telefonon tudjuk tájékoztatni.